replica rolex replica watches replica watches replica rolex replica watches replica rolex fake watches replicas relojes rolex replica replica watches

25.5.2018: Актуализирахме общите условия за ползване на сайта във връзка с новите европейски изисквания за защита на личните данни

                  Запознайте се с : Общите условия за ползване на сайта

Възможни са технически грешки при изписването на промоцията,цената или отстъпката, ако се случи ще бъдете своевременно уведомени.

Ако не е указано друго цените в сайта са за брой, обявени са в български лева, включват ДДС, но разходите за доставка са за сметка на клиента .

Промоциите са частични,валидни до изчерпване на промоционалното количество или срока на валидност на промоцията. Някой промоции могат да бъдат условни. За да се възползвате от условните промоции е нужно да отговорите на някой изисквания (например мин. количество или обща сума). Размерите дадени към продуктите са ориентировъчни. Възможни са разлики от реалните размери.

Разходите по транспорта на стоките и стойността на наложения платеж са за сметка на Купувача. След пускане на поръчката, ние ще се свържем с Вас за потвърждение на мястото, срока и цената за доставка, начина на плащане

ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА

Цената на транспорта до Вас зависи от теглото на поръчаните стоки и тарифата на съответната куриерска фирма, която ще предпочетете.

Условия за БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА:

 • ПОКУПКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ над 50 лв. (за КРАЙНИ КЛИЕНТИ)
 • Поръчаните стоки да не са в промоция
 • Доставката е до офис на куриерската фирма. Наличието на такъв в града за доставка следва да бъде потвърдено. 

СРОК ЗА ДОСТАВКА – Наше задължение и отговорност е да подготвим и изпратим Вашата поръчка максимално бързо.

Ако стоката е налична  - до 3 работни дни. (Възможни са забавяния в зависимост от мястото за доставка и др.) В случай на забавяне ще Ви уведомим своевременно. Поръчките пуснати в неработни дни се обработват в първия работен ден.

 НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

 • ПЛАЩАНЕ В БРОЙ във фирмения магазин на фирмата.
 • С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ – когато изпращаме стоки по куриер, дължимата сума може да се плати при получаване. Дължимата сума може да включва и цена за доставка, както и такса за наложен платеж според тарифите на спедитора.
 • ПО БАНКОВ ПЪТ - клиентът превежда предварително дължимата сума по банков път. Дължимата сума трябва да включва цената за транспорт (ако изрично не е уговорена безплатна доставка
БАНКА: Общинска банка АД
IBAN: BG98 SOMB 9130 1011 6954 01
BIC: SOMBBGSF
Получател: Димитров 777 ЕООД

Поръчаните от Вас продукти ще бъдат пакетирани и изпратени максимално бързо. Ние използваме услугите на куриери за цялата страна.

Поръчка може да направите и на следните телефони:

0887389821

052 605892

 ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право да предяви рекламация и замяна на стока при представяне на:

 1. касов бон;
 2. фактура;

Като се прилага следната последователност:

 • ремонт в рамките на едномесечен срок;
 • замяна при невъзможност за ремонт в рамките на едномесечен срок;
 • намаляване на цената или възстановяване на сумата при невъзможност за ремонт или замяна

(чл.186 от ЗЗД )
Стоката трябва да е със запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
Стоката да е със запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, счупена, изцапана, мокрена или неправилно използвана).
Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.

МОЛЯ ПРОВЕРЯВАЙТЕ СТОКИТЕ ЗА ЯВНИ ДЕФЕКТИ ВЕДНАГА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО ИМ. 
РЕКЛАМАЦИЯ НА СТОКИ С ЯВЕН ДЕФЕКТ СЕ ПРИЕМАТ НЕ ПО-КЪСНО ОТ 1 ДЕН ОТ ДАТАТА НА ПОЛУЧАВАНЕТО И.

Платформа на ЕС за потребителски спорове

fake watches rolex replica fake watches replica watches fake rolex fake watches fake rolex rolex replica replica rolex watches rolex replica